Ben jij al fan op Facebook?

Sluiten

Blog

De blog van G-Bikes

 • Adrenalinejunkies on winterblues vrijdag 24 februari 2017

  Hello iedereen!!! Zijn jullie de winter en het slechte weer ook zo beu? Nu versta mij niet verkeerd e, ik heb niets tegen de winter. Vind het zelfs zalig om in de koude te biken zolang ik maar gespaard blijf van de nattigheid. Al moet ik wel toegeven dat ik de laatste tijd er minder goed tegen kan door de blessure aan mijn ringvinger die ik vorig jaar heb opgelopen. De minste koude erop en ik zit al met een "stijve" vinger. Het goede nieuws is al wel dat ik terug mijn stuur fatsoenlijk kan vastpakken. 

  Ik moet wel toegeven dat ik zelf ook last heb van de winterblues welke dan nog eens gepaard gaat met een serieuze adrenalinetekort. Niets zo erg als megavette trails gaan zoeken in frankrijk, die je na bijna 4u in de auto dan nog naar boven moet "stappen/glijden" doordat alles niet is ondergesneeuwd maar volledig bevrozen en bedekt met ijs. Ik dacht toen zelfs dat we in de verfilming van Frozen terecht waren gekomen. Naar boven rijden ging mss niet maar de 2 trails die we naar beneden hebben geshred waren echt zalig en zorgde voor een echt shreddorgasme. Wat me er nu aan doet denken dat dit nog op onze evenementen lijst 2017 gaat komen. De volgende trailride die we naar ninlingspo hadden gepland was niet veel beter uitgedraaid, haha. Superveel zin om goed gaan te shredden en ons uit te leven in ninlingspo. Komen we er toe is het -11°, toch met een supertoffe groep van 18man en vrouwen vertrokken door de sneeuw. Dit maakte het klimmen ook weer tot een leuke bezigheid maar vooral om de vette trails in de sneeuw te zoeken gaf toch wel weer een extra funfactor.

  Datwaren bijna de enigste 2 uitstapjes die ik deze winter heb gemaakt. Dus dan kan je je wel inbeelden dat ik wel dringend een nodige portie adrenaline van doen heb. Vroeger had ik daar precies minder last van. Toen had ik adikwijls al genoeg aan de adrenalinerush om op zondag aan de startlijn te staan en een kopstart te nemen in een atb-cross. Ligt het nu aan het ouder worden of aan het feit dat je je grenzen verlegt zoals in een bikepark of endurorit? Of kan het mss ook gewoon met ouder worden te maken hebben? Het oud zot, haha, heb nochtans wel eens goesting om gaan te motocrossen ook. Wellicht zal het wel een combinatie van vanalles zijn. Maar zoals de adrenalinenood voor de moment staat gaat de grote roadgap in Winterberg er zonder problemen aan. Die moet zowieso bedwongen worden in 2017. PFFFFF dat het maar snel begint, de evenementen nemen al serieus goed vorm in mijn hoofd voor 2017. De goesting is er serieus om mezelf nog net iets verder te pushen. Als zal ik mij wel moeten gedragen want Seppe begint ook meer en meer mee te gaan.

  Maar dat is voor de volgende blog : "hoe voed je je kind op tot volwaardige shredder"

  Hou onze evenementen kalender in het oog want hij zal een deze serieus aangevuld worden!!! 

 • Spiuk
 • GripGrap
 • Orbea
 • SQ lab
 • Born
 • Lezyne
 • BMC Switzerland
 • Norta