Ben jij al fan op Facebook?

Sluiten

Blog

De blog van G-Bikes

 • GBMF uitstapjes donderdag 1 december 2016

  Het is al even geleden datik nog eens aan het bloggen geraakt ben. Maar ik had er vanavond de inspiratie en goesting er nog eens voor. Het eerste gedacht was om telkens na een evenement een beleving ervan te schrijven, maar dat is net iets anders uitgedraaid. Daarom nu maar ineens een samenvatting van de meeste vents en avonturen.

  Eerst en vooral kan ik al wel zeggen dat niet alleen de interesses van mezelf maar ook van de GBMF's zich hebben uitgebreid. Over een paar jaar terug begonnen als groepom atb-cross te rijden, daarna over te gaan naar marathons, meerdaagse over trailriding, enduro naar bikeparken. En dit allemaal met een supertoffe groep waarvan ik ze toch wel trots een coole community vrienden durf noemen die ontstaan is rond de shop. Alles bij elkaar een prettig gestoorde familie. A dream come true.

  Dit najaar heb ik zelf ook meer tijd gestoken in het enduro rijden( totaly addicted 2), wat zeker niet wil zeggen dat ik de rest niet meer leuk vind. In tegendeel zelfs, de afwisseling zorgt steeds voor honger naar nieuwe avonturen. Al heb ik dit najaar door een erg domme val mijn vinger verbrijzeld en zo een heleboel leuke dingen moeten missen. Net zoals een paar anderen die in de lappenmand hebben gelegen zoals Mathias, Joeri en de Vanne. Maar gelukig drinken we allemaal genoeg mel zodat alles op een paar dagen of weken in ordeis behalve de Joeri zijn ribbeke (da gaattoch nog een dik jaar duren denk ik).

  Een superleuke bikeboutique in Beek kon ik al snel vergeten, net zoals ons eerste G-bikes enduro camp met Kerstin Kögler. Uiteindelijk ben ik nog achterna gereden om dan op zaterdagavond ginder nog met hen op stap te gaan en op zondag foto's te trekken en serieus op mijn tanden bijten om niet te rijden.. Zonder al te veel details vrij te geven (had je zelf maar moeten meegaan). Maar het was lang geleden dat ik nog zo geweend had van het lachen. Dat was serieuze buikspiertraining van het lachen. Maar alles zorgde voor een zalig weekend welk we niet snel zullen vergeten met een geweldige bende en ook lesgeefster.

  Wat ik zelf nog het meest geweldige vind aan de hele GBMF groep is de inzet en hulp dat ik van ieder van die gasten en dames krijg. Of het nu voor ideeën, hulpbij het opzetten en inrichten van een event of eender wat SUPER, zonder jullie hulp zouden die events ook op niets uitdraaien. Neem nu de charityride, die was echt super hoe we die met zen allen hebben ineen gestoken net als de endurotestdag in Chaudfontaine. Ik hoop dat onze family in de positieve zin mag groeien net als onze interesses en ontdekkingen. Want persoonlijk vind ik dat biken niets te maken heeft met hoe snel of technisch aangelegd dat je bent, maar meer over de kameraadschap op en naast de bike ongeacht je leeftijd, sekse of ervaring. 

  GBMF a community off heart, soul and crazy steel balls

   

   

 • Spiuk
 • GripGrap
 • Orbea
 • SQ lab
 • Born
 • Lezyne
 • BMC Switzerland
 • Norta