Gerry Seyen G-Bikes

Ik ben Gerry Seyen en al meer dan 25 jaar gebeten door het fietsvirus met als grootste passie het mountainbiken. Niet alleen het rijden, maar heel de sfeer die er rond hangt. De techniek,de nieuwigheden, de vrijheid die je voelt als je aan het fietsen bent, de rust die je krijgt als je je fiets wedstrijdklaar aan het maken bent, de adrenaline als je aan de start staat. I LOVE IT ALL! De laatste Jaren ben ikzelf vooral bezig met enduro. Dit maakt ons ook specialisten op het gebied van de juiste fiets te vinden door eigen ervaring.

PASSIE WERD CARRIERE

Met de steun van mijn vrouw Suzy heb ik de stap gezet om voor een eigen shop te gaan. G-Bikes is een shop waar je thuis komt, en voor iedere fietser. Van beginnende recreatieve tot competitieve fietsers, voor e-bikers als de gewone woon-werk fietser. Onze focus ligt vooral op service en luisteren naar wat onze klanten willen en hier ook onze tijd voor nemen.

G-Bikes Start

GESCHIEDENIS

G-Bikes bestaat ondertussen al van 2014 en heeft zich in fietsland al een mooie weg gezocht naar een speciaalzaak die we vandaag zijn. G-Bikes is een synoniem geworden voor de sportspeciaalzaak met als specialiteit full suspension fietsen.

Maar daarnaast hebben we ook niet stilgezeten om ons te profileren als e-bikespecialisten voor Bosch en Shimano steps motoren. Evolueren en groeien doe je door bij te scholen op alle vlakken en zeker in de fietssector die zichzelf in boost heeft gezet de laatste jaren.

TOEKOMST

Onze toekomstplannen liggen ook al mooi uitgestald…

  • “Wat als” 2 gepassioneerde MTB-shops zouden gaan samenwerken (fusioneren)?

    De vraag was “Wat is de 1 in 1+1=5”

    Het antwoord is het volgende : 1 (G-bikes= Gerry, Suzy, Brent,Caroline dus 4) + 1 (MTB servicepunt Bjorn dus 1) = 5.

    Met andere woorden vanaf 1 augustus 2020 gaan we open in het nieuwe pand met G-bikes Servicepunt Houthalen.

  • 2021 gaan wij jullie mogen verwelkomen in onze nieuwe shop op de Olenseweg 222 te Westerlo.

Maar tot die tijd blijven wij jullie gezellig ontvangen in de Ilsestraat 14 te Westerlo.

ONS TEAM

Gerry Seyen G-Bikes

Gerry Seyen

Eigenaar

Suzy Van Gurp G-Bikes

Suzy Van Gurp

Eigenares & Administratief

Brent

Brent van Elven

Mechanieker

Caroline

Caroline Van Velthoven

Mechanieker