Fietsleasing

Mocht je 10jaar geleden zeggen dat je een fiets ging leasen in plaats van deze gewoon aan te kopen dan verklaarde men je gewoon voor gek. Ondertussen is fietsleasing misschien wel het meest besproken item geworden bij jou op de werkvloer. Ergens wel logisch ook, want het heeft zowel voordelen voor werkgever als voor werknemer. Ik geloof zelf heel sterk dat fietsleasing de komende jaren nog feller gaat ingeburgerd worden dan dat het nu al is. Het begon een aantal jaren terug bij de grotere fabrieken maar nu is het de laatste jaren ook meer en meer zijn weg aan het vinden naar KMO’s. Wij werken dan ook al geruime tijd samen met verschillende leasingmaatschappijen waaronder Team Cyclis, KBC fietsleasing, O2O, Ctec. Heb je geen personeel in dienst of een vrij beroep of eenmanszaak? Geen nood hier hebben wij ook een oplossing voor. Via ons vendor account kunnen wij ook voor jou een financiele leasing (on balance) of huurformule (off balance) voorstellen. Daarmee kun je kiezen of je de gewenste fiets op je balans zichtbaar wilt hebben of je deze rechtstreeks in de kosten wilt steken

Heb je voor jou werknemers interesse in fietsleasing? Contacteer ons gerust en dan kom ik heel het concept voorstellen en kijken we welke leasingmaatschappij het interessantste is voor je bedrijf en zijn werknemers. Hierna verzorgen wij ook een infoavond bij ons in de winkel of bij jullie op het bedrijf van wat de voordelen en mogelijkheden allemaal zijn. Gevolgd door een toelichting van verschillende modellen.

G-Bikes werkt samen met volgende Leasingmaatschappijen

Team Cyclis
KBC Fietsleasing
o2o Fietsleasing
Ctec

Voordelen werknemer:

  • Je fietsleasing wordt verrekend met je brutoloon waardoor deze een stuk voordeliger uitkomt.
  • Fietsleasing kan gecombineerd worden met een leasingauto.
  • Je krijgt een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer welke hoger is dan met de auto. Deze kan tot max 0.24€/km bedragen.
  • Je komt relaxer thuis van je werk doordat je al niet in het stressvolle verkeer hebt moeten aanschuiven aan de lichten.
  • Je doet aan beweging, zelfs met een elektrische fiets. Je moet tenslotte nog altijd trappen.

Voor de werkgever:

  • De fietsleasing wordt verrekend met het brutoloon van je werknemer dus betaal je zelf minder sociale lasten hierop.
  • Je neemt hiermee ook het toenemende parkeerprobleem aan.
  • Je werknemers zijn fitter en gezonder door meer beweging dus ook minder ziekte en meer dynamiek.
  • Alle infrastructuur die met het fietsverkeer te maken heeft is voor 100% aftrekbaar (douches, kleedkamer, fietsen staling, laadpalen,…).
  • Je werknemers zullen zeker dankbaar zijn.

Heeft U vragen hieromtrent als werkgever? Contacteer ons gerust of spring binnen in de winkel.